Nadat de editie van vorig jaar al in het water viel voor Oostende voor Anker, zal er ook dit jaar geen Oostende voor Anker plaats kunnen vinden. Vandaag werd er beslist om het evenement met een jaar uit te stellen tot mei 2022. De organisatie liet dat vandaag weten na overleg met de belanghebbenden.

De Coronacrisis is nog altijd voelbaar. Hoewel de maatregelen hopelijk steeds meer worden versoepeld en het vaccinatieprogramma volop aan de gang is, zal het tweede en derde kwartaal anders dan anders blijven. Daarvoor heeft het stadsbestuur van Oostende samen met Toerisme Oostende en curator Hubert Rubbens beslist om het festival uit te stellen tot 19 – 22 mei 2022.

Deze spijtige beslissing is noodzakelijk om zowel de talrijke schippers als de bezoekers te beschermen voor het virus . Daarom zal Oostende voor Anker het vlagsignaal “I will stand by to assist you” ophangen want we hebben jullie allen nodig. Schippers, ambachtslui, zoetwatermatrozen en neofieten schrijf je in om deel te nemen aan Oostende voor Anker 2022 want we gaan er voor! Maar zonder jullie lukt het niet, vandaar dit vlagsignaal die een universele boodschap is voor alle opvarenden! We zien mekaar in betere tijden in 2022.

Nu nog hopen dat iedereen tijdig gevaccineerd wordt en het vaccin ook bestand is tegen mutaties, zodat wij opnieuw de draad van ons leven terug kunnen opnemen! Er is geen alternatief voor het besef dat we, ondanks alle virussen, in dezelfde boot zitten.SEE YOU ALL-IN 2022

https://www.facebook.com/hubert.rubbens/posts/3824117177667098

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in