Flight 90 Oostende viert dit weekend zijn 2e verjaardag. Dit vieren ze hele weekend door met een “Duty Free Friday” op vrijdag en een “Flight to Hollywood” op zaterdag.

Sinds een jaar of twee is Flight 90 actief in Oostende, dit project kwam er nadat de Krush Club besloten had om ermee te stoppen. Het begin verliep wat moeizaam, Ostendenoars moesten de switch van Krush naar Flight duidelijk nog verteren.

Ondertussen is Flight 90 wekelijks een succes in het weekend en is het een beetje The place to be geworden in Oostende en dat willen ze dit weekend vieren.

Iedereen viert mee

“Alle klanten krijgen dit weekend een gratis glas Cava aangeboden, en ook tijdens de avond zijn er nog leuke verrassingen voorzien” aldus Klaas De Coster. 

De club in het Kursaal is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Oostends nachtleven.
Mede door dat succes, is Flight 90 nu ook wekelijks open op vrijdag. De thema’s zijn o.a. Afterwork, Flirty Fliday en Duty Free Friday

Niet alleen de Oostendenaar, maar ook de toeristen vinden vlot hun weg naar onze feestjes en daar zijn we bijzonder trots op. Meer info op www.flight-90.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in