Donderdagavond is het zover dan gaat de 21ste editie van D’Ostensche Revue in première in De Grote Post. De laatste jaren was er nogal wat kritiek dat de revue te braaf geworden was, dit jaar pakken ze het anders aan.

D’Ostensche Revue bestaat al jaren en dit jaar is het de 21ste editie. Het is een boeiend jaar geweest is in Oostende. In de voorstelling gaat het vooral over wat er in Oostende het voorbije jaar is gebeurd. De voorstellingen lopen van 31 oktober tot en met 3 november.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Pulle en Tjeppen zijn traditioneel de hoofdrolspelers van de revue. De tekst werd dit jaar geschreven door Rik Labeeuw en Katrien Van Brabant. De titel “Moe kiekn no z’n kop” (een uitspraak van Nancy Bourgoignie over Björn Anseeuw) toont aan in welke richting het zal gaan.

De politici mogen zich aan een pak voor hun broek verwachten, daarnaast komen ook de deelsteps en de diefstal van het lachend kakske aan bod.

Kurt Ureel kruipt dit jaar een paar keer in de rol van burgemeester Tommelein.

Tijdens de revue is er muzikale ondersteuning van The Melody Makers en wordt er gedanst door het ballet van Alanah Weranga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in