Dit voorjaar is stad Oostende het decor voor de fictiereeks ‘Onder Vuur’ van productiehuis Geronimo. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden er bij elke opname tijdelijke verkeersmaatregelen. Op 13 april staan er opnames gepland in de omgeving van de Halvemaandijk.

Dit voorjaar wordt in Oostende de fictiereeks ‘Onder Vuur’ opgenomen door productiehuis Geronimo. Om  de opnames vlot en veilig te laten verlopen, worden bij elke opname enkele tijdelijke maatregelen genomen. Dat gaat van verkeersmaatregelen tot (veiligheids)maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen.

In de reeks komen een aantal noodsituaties in beeld. Geen paniek, gaat hier om fictie! De lokale politie en de veiligheidsdiensten zijn op de hoogte. Op dinsdag 13 april 2021 van 17.00 tot 21.00 uur in de omgeving van de Halvemaandijk.

Het is dus zeer goed mogelijk dat u op deze dagen rookontwikkeling en/of interventiewagens ziet in uw buurt. De opnames zullen zich overdag afspelen. Er zal dus heel wat beweging zijn in de buurt.

Er zijn geen verkeersmaatregelen.

De hele productieploeg doet zijn uiterste best om de eventuele (geluids)hinder voor omwonenden te beperken tot een minimum.

Meer info op www.oostende.be/ondervuur 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in