Tijdens de jaarlijkse oktoberkermis valt er heel wat te beleven voor zowel klein als groot. De attracties zijn verspreid over 4 pleinen: het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het St. Petrus- en -Paulusplein.

Van 4 oktober tot en met 3 november 2019 ben je welkom op de Oktoberfoor. Op het Wapenplein, de Groentemarkt, het Mijnplein en het Sint-Petrus- en -Paulusplein kun je terecht voor maar liefst 74 attracties.

Afbeeldingsresultaat voor kermis oostende

Nieuwigheden dit jaar zijn de ‘Walking Dead’, een griezelig spookkasteel en de ‘Lambada’ op het Wapenplein. Op de Groentemarkt kun je je uitleven op de ‘Flying Jump’ en op het Mijnplein is de spectaculaire ‘Tiki Party’ terug van weg geweest. Op het Sint-Petrus- en -Paulusplein ten slotte staan de ‘Rock & Roll’ (een grote molen) en de ‘Dragon’ (een kinderachtbaan) je op te wachten.

Voor wie het liever wat rustiger heeft, staat op woensdag 16 oktober een prikkelarme dag op het programma. De attracties gaan minder snel en ook de muziek en de felle lichten worden gedempt. Maandag 28 oktober is verminderingsdag. Dan kan je tegen een verlaagd tarief genieten van al het kermisplezier. Op donderdag 31 oktober ten slotte steken de foor én de foorkramers dan weer in een aangepast Halloweenkleedje. Bereid je voor op de griezeligste randanimatie!

Hieronder geven we nog de openingstijden mee:

  • Maandag en dinsdag: van 16.00 tot 19.30 uur
  • Woensdag: van 14.00 tot 19.30 uur 
  • Donderdag: van 16.00 tot 20.30 uur
  • Vrijdag: van 16.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag: van 14.00 tot 23.00 uur
  • Zondag: van 14.00 tot 19.30 uur 
  • Tijdens de herfstvakantie (van 28 oktober tot en met 3 november) blijven de attracties op ma, di, wo en do geopend tot minimum 21.00 uur.

Openingsstoet met Reus James

Ook dit jaar wordt de Oktoberfoor feestelijk geopend in aanwezigheid van kermisreus James. De openingsstoet staat gepland op vrijdag 4 oktober 2019. Samenkomst aan Kursaal Westhelling om 17.30 uur waarna de stoet zich op gang trekt om 18.00 uur. Wie deelneemt aan de stoet, krijgt (aan het einde van de stoet) een kaart waarmee je voor elke attractie maar 1 euro per rit betaalt. Bij slecht weer worden de kaarten uitgedeeld aan Kursaal Oostende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in