Toch een beetje goed nieuws in deze dagen, toch voor de fans van hamburgers. McDonald’s opent vanaf morgen opnieuw zijn drive-in in Oostende, hierdoor kan je opnieuw afhalen met je wagen. Dat nieuws raakte vanmorgen bekend en werd bevestigd door McDonald’s Oostende.

Op 18 maart werden alle Belgische afdelingen van McDonald’s gesloten, nu iets meer dan een maand later werd beslist om de drives opnieuw te openen. In de voorbije maand heeft McDonald’s gewerkt aan een plan om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarvoor zijn een aantal nieuwe procedures in het leven geroepen.

Dankzij de maatregelen die worden getroffen kunnen de medewerkers op een veilige manier aan het werk. Ook voor de klanten is de veiligheid gegarandeerd door de nieuwe maatregelen.

Extra bescherming en vereenvoudigd menu

De nieuwe maatregelen houden in dat de sociale afstand op de werkvloer gerespecteerd kan worden. Dat gebeurt door middel van tape op de vloer en het plaatsen van tafels. Bij het heropenen wordt een vereenvoudigd menu ingevoerd zodat er minder mensen nodig zijn in de keuken.

Iedere werknemer krijgt ook handschoenen en een mondmasker. De bestelling zal via de drive overhandigd worden met een extra bescherming aan het loket en klanten wordt aangeraden om zoveel mogelijk contactloos te betalen.

De McDonald’s in Oostende kan dus enkel via de drive bezocht worden en zal geopend zijn vanaf 11.00 uur tot 21.00 uur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in