De eerste bezoekers kunnen hun slag slaan dankzij meer dan 40 exclusieve kortingsdeals, enkel en alleen te verkrijgen bij MediaMarkt Oostende

MediaMarkt Oostende opent op 19 augustus de deuren van zijn gloednieuwe winkel. De elektronicaketen, al 14 jaar aanwezig in Oostende, verhuist van de Versluysarena naar de Torhoutsesteenweg, een belangrijke commerciële stadsader en kiest voor een moderne, meer compacte winkelformule, waar de service nog meer centraal staat. Zo verdubbelt de Solutions Corner in grootte en kunnen klanten terecht bij 1 centrale balie voor vragen of ophalen van online bestellingen. Om deze opening extra in de verf te zetten, organiseert MediaMarkt tal van exclusieve kortingsacties zoals een gratis screenprotector voor de eerste 200 verkochte smartphones en speciale acties op reparaties van Apple-producten.

MediaMarkt Oostende
MediaMarkt Oostende

Dezelfde mensen, nog betere service

Op woensdag 19 augustus is het zover – dan opent de nieuwe winkel van MediaMarkt Oostende zijn deuren aan de Torhoutsesteenweg. De winkel met een oppervlakte van 1400 m² is ingedeeld volgens het nieuwste MediaMarkt-winkelconcept met een sterke focus op service. Zo kunnen klanten aan één centrale balie terecht met al hun vragen, voor het ophalen van bestellingen en voor diensten na verkoop. Voor reparaties en kleinere technische problemen aan smartphones of tablets kunnen klanten, zoals gewoonlijk, terecht in de Solutions Corner. Die Solutions Corner verdubbelt maar liefst in grootte, in vergelijking met de vorige vestiging in de Versluysarena. De meer compacte winkelformule waar de service centraal staat, verklaart waarom alle 40 medewerkers ook mee verhuizen, ondanks dat de winkeloppervlakte flink wat kleiner is.

Koen Lambot, winkeldirecteur van MediaMarkt Oostende, legt uit: “We zijn trots op onze nieuwe vestiging in de Torhoutsesteenweg. De Oostendenaars, tweedeverblijvers en dagtoeristen kunnen terecht bij het vertrouwde winkelpersoneel, want alle 40 medewerkers verhuizen gewoon mee naar de nieuwe locatie. Die medewerkers zijn trouwens op hun eigen manier al een beetje B.O.’s of Bekende Oostendenaars geworden, door de grote campagne die sinds juli gevoerd wordt en waarbij onze medewerkers zelf centraal stonden. Die herkenbaarheid is bijzonder belangrijk voor ons, wij stellen die lokale verankering bijzonder hard op prijs.”

De nieuwe locatie is ook erg gemakkelijk bereikbaar, pal gelegen tussen de gekende bushaltes Esperanto en Top Center. Er is een vlotte verbinding met zowel het centrum van Oostende als de E40, en er is gratis parking voor de deur. Bovendien houdt MediaMarkt Oostende zijn traditie in ere en is de winkel elke dag van de week geopend, ook op zondag. Zo blijft een uitstapje naar MediaMarkt makkelijker dan ooit.

Feestelijke kortingsacties tijdens openingsweken

Ter gelegenheid van deze opening heeft MediaMarkt Oostende enkele uitzonderlijke kortingsacties in petto:

  • Zo krijgen de eerste 200 klanten die een smartphone kopen de plaatsing van een gratis screenprotector cadeau (ter waarde van € 24,99).
  • Ook voor de Apple-liefhebber zijn er speciale openingskortingen voor schermherstellingen.
  • In totaal voorziet MediaMarkt een 40-tal exclusieve deals in de winkel, waarbij de helft van deze uitzonderlijke kortingen ook vermeld staat in de soldenfolder, specifiek voor de vestiging in Oostende.

Sven Degezelle, CEO van Media Saturn Belux: “Omwille van de coronacrisis kunnen we voor de nieuwe winkel geen traditionele openingsreceptie of andere activiteiten voorzien. Omdat we deze gelegenheid toch niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan, zijn we voluit gegaan voor een veilig en beproefd alternatief: verregaande kortingsacties. We zijn ervan overtuigd dat zowel onze klanten van de oude vestiging als nieuwe klanten hun weg naar onze winkel zullen vinden. Shoppen is hier niet alleen veilig, maar natuurlijk ook goed voor de portemonnee. Tot slot willen we ook Stad Oostende  graag bedanken voor hun medewerking de voorbije jaren om deze opening mee mogelijk te maken.”

Tot slot wenst MediaMarkt Oostende bezoekers te herinneren dat zijn medewerkers er alles aan doen om shoppen zo plezant én veilig mogelijk te maken, zelfs binnen huidige COVID-19-maatregelen. Klanten worden verzocht om alleen te komen winkelen en het personeel aan de ingang houdt in de gaten dat we de limiet van 1 klant per 15m² niet overschrijden. Op die manier kunnen we samen de 1,5 meter-regel gemakkelijk naleven.

MediaMarkt Oostende
MediaMarkt Oostende

Praktische gegevens

MediaMarkt Oostende
Torhoutsesteenweg 639
8400 Oostende

Openingsuren:
maandag tot zaterdag: 10u-19u
zondag: 10u tot 18u

1 REACTIE

  1. Onlangs een Senseo water reservoir besteld en afhaald op datum van01/08/2020
    Deze werkt niet op mijn Senseo die ik jaren geleden bij jullie gekocht heb .
    Ik zou deze water reservoir graag terug brengen en een nieuwe Senseo aan kopen met vermindering van mijn water reservoir die niet werkt op mijn Senseo nochtans het juiste nr , besteld.
    Graag antwoord aub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in