Op 26 maart krijgt de Torhoutsesteeweg er een nieuwe winkel bij, dan opent Maisons du Monde haar deuren in Oostende. Het is meteen de 25ste winkel van de keten in België. Door de pandemie is er geen groot openingsevenement voorzien omdat er nog steeds strikte maatregelen gelden rond shoppen.

Dit jaar bestaat Maisons du Monde 25 jaar, het bedrijf met hoofdzetel in Frankrijk, viert dat met de opening van hun 25ste winkel. De totale winkeloppervlakte in Oostende bedraagt 1460 vierkante meter, wat dus neerkomt op een maximum van 73 winkelbezoekers op hetzelfde moment. De nieuwe winkel is gelegen langs de Torhoutsesteenweg 699 en voorziet ook heel wat parking.

Bij Maisons du Monde kan men onder andere terecht voor meubels, decoratie, tafelgerei, huistextiel,… Kortom: een winkel met een aanbod vol (interieur)inspiratie! Met hun collecties en decoratietrends proberen ze vooral hun klanten zo goed mogelijk te adviseren en vooral te kijken naar wat hun specifieke wensen en noden zijn.

De winkel ligt naast Decathlon en er zullen 14 mensen tewerkgesteld zijn, er werden 13 nieuwe werknemers aangeworven en die komen allemaal uit Oostende!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in