De handelaarsvereniging ‘Handelaars Belle Epoque Oostende vzw’ was van plan om in maart en april van vorig jaar 200 fietstassen te verloten. De coronapandemie gooide toen roet in het eten, maar de actie gaat nu opnieuw van start.

Terug van weggeweest

De fietstassenactie ”Cowboy Henk fietst door de Belle Epoquewijk’ van ‘Handelaars Belle Epoque Oostende vzw’ kon vorig jaar niet doorgaan wegens de coronapandemie. Veel handelaars moesten in het voorjaar van 2020 de deuren sluiten waardoor de actie in het water viel. Nu is er goed nieuws, want de fietstassenactie kan weer opstarten. Ook al is het een jaar later dan gepland, de geleverde inspanningen zijn dan toch niet verloren. 

Lokaal shoppen

Met de oorspronkelijke actie wilde de vereniging de vele kleinhandelaars in de Belle Epoquewijk ondersteunen door ‘lokaal shoppen’ te promoten en te stimuleren. Dat hopen ze ook dit jaar te doen, want het zijn allesbehalve makkelijke tijden geweest voor lokale ondernemers.

Hoe meedoen?

Hoe kan je een fietstas winnen? Vanaf 22 maart 2021 tot en met 25 april 2021 zullen lokale shoppers stempels kunnen verzamelen bij de handelaars uit de Belle Epoquewijk. Wanneer de stempelkaart vol is, kunnen ze deze afgeven bij één van de volgende handelaars: Apotheek Meulemeester, Boetiek IF, Bakkerij Riviera of Herenmode Paul. Op 27 april worden de winnaars geloot en vervolgens persoonlijk gecontacteerd. De gelukkigen zullen hun fietstas kunnen afhalen in een handelszaak in de wijk.

Opgelet: deelnemers kunnen slechts 1 fietstas winnen per adres.

De coronamaatregelen worden uiteraard nauwgezet opgevolgd en indien er opnieuw verstrengingen komen, zal het publiek snel op de hoogte worden gebracht. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in