Vanaf woensdag 9 uur nemen alle handelaars – en dus ook Colruyt Laagste Prijzen – dezelfde extra voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus CoViD-19 te beperken. Deze maatregelen zijn aanbevolen door viroloog Marc Van Ranst.

Dit is wat we samen doen in onze winkels, voor jouw gezondheid en die van onze medewerkers:

🧡 Onze winkelmedewerkers blijven op regelmatige basis hun handen wassen, ook al is het druk in de winkel.
🧡 De winkelkarren en kassa’s worden regelmatig ontsmet.
🧡 Hou altijd minstens 1 meter of een winkelkar afstand van andere klanten en winkelmedewerkers.
🧡 Om de afstand en veiligheid te garanderen, beperken we het aantal klanten tot 1 klant per 10 m². Per winkel kan de winkelverantwoordelijke dus beslissen om tijdelijk geen nieuwe klanten binnen te laten, afhankelijk van de drukte.
🧡 Heb je een boodschappentas mee? Vul deze dan zelf, eens je voorbij de kassa bent (best aan je wagen of fiets). Ook zo houden we afstand.
🧡 Doe, in de mate van het mogelijke, je boodschappen alleen. Zo beperken we het aantal mensen in de winkel.
🧡 Betaal zo veel mogelijk elektronisch.

We blijven voortdurend in contact met Comeos, de Belgische sectorfederatie die alle handelaars vertegenwoordigt, over mogelijke bijkomende maatregelen.

De dagelijkse toewijding van onze winkelmedewerkers, het warme begrip van onze klanten en de vele prachtige initiatieven om te zorgen voor elkaar, raken ons in het hart. Samen gaan we verder.

9 REACTIES

  1. iedereen heeft water nodig, dus max 12 flessen zou toch deftig zijn eh, in plaats van de helft van een pallet mee te nemen en 100 mensen teleurstellen op water is op.

  2. Toch maar rare maatregel …zeer goed dat ze kar bij het binnenkomen ontsmetten, maar je aan de kassa dan de kar van je voorganger krijgt. Sorry da klopt niet
    Hugo Verthe

  3. De aankoop in de Colruyt te Lochristi gebeurde vandaag d.m.v. 2 karren, mijn vrouw en ik. Netjes achter elkaar op afstand en houdend aan de regels. Doch werden wij aangesproken door een “aanvuller” met de vraag of wij een koppel waren. Op het bevestigend antwoord kregen wij de reactie “egoïst” en als ge nog veel te zeggen valt, haal ik de verantwoordelijke er bij!
    Dit is weinig commercieel en uitlokkend!
    Wat met: Doe, IN DE MATE VAN HET MOGELIJKE, je boodschappen alleen. Zo beperken we het aantal mensen in de winkel ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in