Vandaag is Oostende massaal aan het hamsteren geslagen, de eerste rush begon gisterenavond al. Vanmorgen stonden mensen nog voor de openingsuren aan de supermarkten aan te schuiven hierdoor ontstond er een verkeersopstopping aan de Torhoutsesteenweg.

De file die zich vanmorgen vormde omdat zoveel mensen naar de supermarkten trokken, raakte pas opgelost nadat de politie van Oostende begon met het regelen van het verkeer. De Colruyt besliste zelf om even niemand meer toe te laten in de winkel. Daarna mochten mensen per groepjes naar binnen. Langzaam aan kalmeerde de toestand door nieuwe maatregelen, maar toch was het voor het personeel een enorme taak om de winkelrekken gevuld te krijgen.

Lidl Oostende vanavond rond 19.00


Mensen kopen veel meer dan voorzien en door die extra inkopen moeten rekken vaker aangevuld worden. Dit lukt voorlopig niet meer tijdig, personeel moet langer nablijven en ’s morgens vroeger beginnen om toch nog maar producten in de rekken te krijgen. Dit hamstergedrag is nergens voor nodig er zijn genoeg producten in voorraad en de winkels hebben geen enkel probleem voor de eerstkomende weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in