De Oostendebon wordt verlengd en blijft geldig tot 31 december 2021. Eerder werd de bon al verlengd tot eind april om de zaken die moesten sluiten er ook van mee te laten genieten. Omdat de horeca pas op 1 mei volwaardig de deuren zal kunnen openen, wordt de bon nu opnieuw verlengd.

De Oostendebon die aan de Oostendse gezinnen, ondernemers en tweedeverblijvers werd geschonken, wordt verlengd tot 31 december 2021. De bon werd al eens verlengd tot eind april om de zaken die moesten sluiten ook mee te laten genieten van het initiatief. Na de beslissing van het overlegcomité om de horeca pas op 1 mei opnieuw op te starten, verlengt Stad Oostende nogmaals de geldigheid van de Oostendebon. Zo wil de stad de horeca-uitbaters de kans geven om ten volle mee te genieten van de grootschalige actie.

Wie de Oostendebon aan het sparen is om bij zijn of haar favoriete Oostendse horecazaak te besteden, krijgt nu ruim de tijd om de bon in te ruilen voor een lekker etentje of om gezellig iets te gaan drinken. De lijst met deelnemende handelaars, waaronder heel wat Oostendse restaurants en cafés, is terug te vinden op www.oostende.be/oostendebon. Bovendien bieden sommigen daarvan ook takeaway aan, voor wie de horeca nu al wil steunen met de Oostendebon.

De Oostendebon werd in het leven geroepen om tegelijk de koopkracht van alle inwoners én de lokale economie in onze stad te ondersteunen. De actie maakt deel uit van het herstelplan om de grote sociale en economische gevolgen van de coronacrisis aan te pakken. Door de verlenging van de bon, hoopt de stad ook de horeca een extra duw in de rug te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in