Er zijn er velen die er al een tijdje naar uitkijken, naar de komst van een Albert Heijn naar Oostende. Begin oktober werd dan gestart met de bouw van de nieuwe vestiging nu bijna twee maand later is het gebouw zo goed als klaar.

Momenteel zoeken ze bij de Albert Heijn nog extra personeel om de winkel helemaal klaar te krijgen voor de opening. De opening van de winkel wordt verwacht rond Sinterklaas, een exacte datum kregen we nog niet. Heb jij zin om als extra aan de slag te gaan bij Albert Heijn in Oostende klik dan hier.

Er wordt verwacht dat de prijzen bij de winkels in de buurt een stuk zullen dalen door de komst van Albert Heijn, goed nieuws dus voor d’Ostendenoars. Dat er nu nog extra volk op de Torhoutsesteenweg bij zal komen, dat staat vast. Eens zien hoe erg de komst van Albert Heijn gaat wegen op de files op de Torhoutsesteenweg.

Black Friday

Al meer dan 2.300 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

3 REACTIES

  1. Gelukkig staat de Alber Heyn in de zone waar om de 10 minuten een stadsbus (lijn 5) passeert. Moesten ze nu lijn 5 doortrekken tot aan de nieuwe decathlon zouden alle winkels om 10 minuten bediend worden op de torhoutsesteenweg, zodoende kan men dan hopen dat er een paar procenten minder verkeer is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in