De kans lijkt groot dat supermarktketen in de buurt van Oostende een Jumbo vestiging zou openen. Vorige week verschenen op de website heel wat vacatures voor winkelmedewerkers in de regio Brugge-Oostende. Ondertussen zijn de jobs opnieuw van de website verwijderd.

Jumbo is volop bezig met het aanwerven van werknemers voor de Belgische winkels die binnenkort openen. Vorige week woensdag verschenen op jumbowerkt.nl/belgie vacatures voor een nieuwe winkel in de regio Brugge-Oostende. Vrijdag werden de vacatures opnieuw offline gehaald.

https://www.retaildetail.be/nl/news/food/jumbo-ook-op-weg-naar-belgische-kust-en-wallonië

Is een werknemer iets te overijverig geweest en heeft hij de vacatures te snel gepubliceerd? Het bedrijf wenst niet te reageren en houdt het op een “geen commentaar”.

Waar de winkel precies zou komen is niet geweten, al wordt hier en daar gefluisterd dat de Torhoutsesteenweg de voorkeur zou wegdragen van Jumbo.

Op zoek naar een leuk cadeau?

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

1 REACTIE

  1. Zo jammer als ze voor de Torhoutsesteenweg zouden kiezen als ze naar Oostende zouden komen. Heel veel mensen hebben geen auto en zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Spijtig genoeg zijn meer en meer winkelketens van mening dat alleen maar klanten met een auto tot hun cliënteel mogen behoren terwijl er toch een een enorm klantenpotentieel is pal naast de Zeedijk. Zelfs de stad vind het nodig om mensen zonder auto uren met het openbaar vervoer te laten touren om het containerpark te bereiken. Wij mensen zonder auto tellen binnenkort nergens meer mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in