Dit jaar is er budgetair geschrapt in het budget voor starters in Oostende. Vens haalt aan dat dit een foute beslissing is want dat Oostende trots moeten zijn op zijn nieuwe starters.

Vens tijdens haar interventie.

Vens heeft duidelijk de rol van oppositieleider op zich genomen. Ze haalt aan dat onder haar beleid het Economisch Huis, Oostende terug op de kaart heeft gezet. Er is al jaren discussie over het wanbeleid dat het Economisch Huis in Oostende heeft gevoerd.

Vanpraet die verantwoordelijk was heeft totaal geen enkel resultaat geleverd en alleen maar een dikke cheque per maand opgestreken. Oostende heeft de hoogste werkloosheid van West-Vlaanderen, het hoogst aantal mensen die leeft van een uitkering.

Economisch Huis bijna failliet

Charlotte Verkeyn vraagt zich af als Vens niet een beetje beschaamd is over haar repliek. Verkeyn haalt aan dat ze toen ze de boel overnam, een put heeft aangetroffen. De put was zo erg dat er geleend is moeten worden om de lonen van mensen te kunnen betalen.

Er werden boekhoudkundige trucs uitgehaald en bepaalde starters in Oostende kregen een zak geld van 20.000 euro terwijl ze niet eens in Oostende aan het werk zijn. Verkeyn vindt het dan ook ongelofelijk dat Vens dit durft aan te halen.

Verkeyn zegt dan ook dat er nood is aan een totaal ander beleid dat wel tot resultaat zal leiden, helaas moet er daarvoor dus worden gesaneerd.

Vens doet alsof haar neus bloedt en stelt vast dat zij niet verantwoordelijk was maar de Open VLD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in