Deze week raakte bekend dat Ilse Snick, de centrummanager van Oostende, na vijf jaar Oostende inruilt voor Brugge. Het rommelt al langer bij Het Economisch Huis in Oostende.

Net na de zomer werd de CEO van Het Economisch Huis al bedankt voor bewezen diensten, nog een aantal personeelsleden stapten op of werden ontslagen. Dat is een rechtstreeks gevolg van de slechte resultaten die het Economisch Huis de laatste jaren heeft neergezet in Oostende.

Er vloeit jaarlijks honderduizenden euro’s naar Het Economisch Huis in Oostende en die zou ervoor moeten zorgen dat er minder werkloosheid is, meer economische activiteit en zoveel mogelijk winkels.

Net op die drie punten scoort Oostende verschrikkelijk slecht, de 2de hoogste werkloosheid in Vlaanderen, weinig starters in vergelijking met andere steden, en het aantal winkels gaat hier sneller achteruit dan in de rest van Vlaanderen.

Dat maakt dat Charlotte Verkeyn heel wat werk heeft om Het Economisch Huis nieuw leven in te blazen, dit afscheid hoeft dus niet eens zo erg te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in