Vorige week raakte al bekend dat er een haar in de boter zit in de relatie tussen KVO en bouwgroep Versluys. Sinds 2017 werd de naam van het stadion veranderd naar de Versluys Arena, voorheen was dat het Albertpark voor die naamsverandering betaalde Versluys 400.000 euro per jaar.

De eerste twee seizoenen verliep alles zoals het moest en werd de som in 5 schijven van 80.000 euro betaald. Voor het seizoen 2019-2020 werd er nog niets betaald, daarop heeft KVO een procedure ingezet om dat geld toch te krijgen. Voor KVO is dat een aanzienlijke inkomst en gezien de ploeg het al financieel lastig heeft zijn alle inkomsten welgekomen.

Bart Versluys (CEO) van de groep liet vorige week al optekenen dat er op dit moment geen getekend contract bestaat tussen KVO en de Bouwgroep Versluys. Hij voelt zich dus niet geroepen omdat bedrag te betalen, KVO gaat ervan uit dat er wel een overeenkomst is en dat die gerespecteerd moet worden.

Vanmorgen heeft Versluys dan zelf de lichtreclame die nog op het stadion bevestigd was zelf laten verwijderen, daarop reageert KVO kort op hun website.

KVO neemt er akte van dat Bouwgroep Versluys zonder ons medeweten de letters Versluys Arena van de stadiontribune heeft verwijderd. Deze actie komt er nadat KVO een gerechtelijke procedure heeft opgestart tegen Bouwgroep Versluys naar aanleiding van een betwisting rond betalingen ivm de stadionnaam. KVO laat zich hier echter niet door intimideren en vervolgt zijn gerechtelijke stappen. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er tijdens het verwijderen van de letters geen schade is berokkend aan de tribune.

Wordt vervolgd…

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in