Versluys Groep volgt de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) op de voet. We volgen dan ook nauwgezet het advies en de richtlijnen van de overheid. Het is de bedoeling het risico voor onze klanten, leveranciers en eigen medewerkers te beperken maar toch ook onze vertrouwde dienstverlening te garanderen.

Omdat wij ook de gezondheid van onze arbeiders maximaal willen respecteren heeft Versluys Groep beslist om alle bouwwerven stil te leggen tot nader order. Om alle misverstanden te vermijden Versluys Groep blijft wel volledig actief, weliswaar achter gesloten deuren.

Om de veiligheid van onze klanten, leveranciers en eigen mensen te garanderen blijven wij komende periode operationeel achter de schermen waarbij de Versluys medewerkers van thuis uit werken en bereikbaar zullen zijn. Het Versluys team is bereikbaar op T 059 51 11 15 of per mail op info@groepversluys.be

Voorbije twee weken stelden we ook een sterke groei vast in onze verkopen. Vooral de Ensor Towers genieten een groeiende interesse met sterke verkoopcijfers. In deze onstabiele beurstijden en Corona-crisis zijn er meer en meer Belgen die terug kiezen voor de zekerheid van lokaal vastgoed en investeren in kwalitatief vastgoed aan de Belgische Kust.

Ongeacht hoe de situatie zich de komende tijd ook zal ontwikkelen, we verzekeren de vertrouwde service van het Versluys team. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden onze klanten en leveranciers onmiddellijk op de hoogte bij eventueel nieuwe ontwikkelingen of maatregelen. Hou het veilig! Met vriendelijke groeten, Het Versluys team

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in