Maandag werden bij Petra haar  3 honden weggehaald de politie kwam langs samen met dierenwelzijn en die beslisten om de 3 dieren voorlopig onder te brengen in het asiel.

Wat mis ik jullie zo erg 😭😭😭😭 rotzakken waarom nemen ze jullie inbeslag ? Onder welke verwaarlozing ?

Geplaatst door Kishke Xavi Diamond Petra op Maandag 5 november 2018

De vrouw in kwestie is er werkelijk kapot van dat haar lievelingen haar werden ontnomen.    Het gaat om 3 American Staffords met een stamboom, de vrouw woont dan wel op een appartement ze heeft er naar eigen zeggen alles aan gedaan om de honden een zo goed mogelijk onderkomen te geven.

Elke hond heeft zijn eigen bench waar hij overdag in zit als zij niet thuis is, tijdens de pauzes op haar werk komt ze naar huis om de honden uit te laten.    Ze gaat meermaals per dag buiten met de dieren en meestal naar het strand.

Volgens haar is een jaloerse buurvrouw de oorzaak van alle miserie, de vrouw zou al meermaals klacht hebben neergelegd tegen haar, zelf weet ze niet hoe dat kan komen.

Ze wil nu dan ook alles in het werk stellen om zo snel mogelijk haar dieren terug bij haar te krijgen, ze mag er niet aan denken wat ze nu meemaken in het asiel.    De vrouw wil een advocaat onder de arm nemen om dit probleem op te lossen.

Voorlopig blijven de dieren voor 14 dagen in het asiel, het is niet duidelijk als de vrouw de dieren mag zien.

23 REACTIES

 1. En Admin ik ben een dichte vriendin van Petra die honden hebben luxeleven ze loopt shows enz ermee deze KUNNEN onmogelijk verwaarloosd zijn dat weet u even goed of ik anders konden ze geen shows lopen al door die domme buurvrouw haar pesterijen!!

 2. Met drie American Staffords op een appartement … dan heeft ze nog heel veel geluk dat ik daar niet woon.
  Sommige mensen …. ik begrijp ze niet!!

  • Ik woon ook met 3 honden in een appartement. 1 Stafford, 1 Beagle, en 1 Poedel. 4x per dag gaan ze buiten, 3x een korte wandeling en 1x een wandeling van een klein uur. Mijn buren hebben nog nooit geklaagd. Ken de situatie van mevrouw nu niet, maar oordeel niet over mensen die honden hebben in een appartement.

 3. Petra is een top eigenaar
  Schandalig dieren die als koning in huis verzorgd worden nemen ze af
  En dieren die echt in nood zijn laten ze aan hun lot over
  Xavi
  Kisha en diamond worden top verzorgd en denk dat het asiel dit normaal ook direct ziet dat dit geen verwaarloosde honden zijn

 4. Wel ik ken de persoon in kwestie het reutje is het half broertje van mijn 2 meisjes
  Deze honden komen niets te kort .
  Dit is in de vriendenkring van stafford walks and talks en stafford lovers ( pagina s op facebook) waar meermaals wandelingen georganiseerd worden en we te samen komen .
  Reeds het 2 de voorval van iemand die een appartement huurt die in het eerste geval noodgedwongen is moeten verhuizen met een staf van 10 JAAR oud en chiwawa en nu dit wat nog triestiger is verlopen.

  Ikzelf eigenaar van 3 stafford teefjes waarvan 1 afgelopen jaar op 16j leeftijd is overleden en nu nog 2 teefjes / zusjes zelfs van 3j oud besef maar al te goed dat het verschil is dat ik een eigen woonst heb en niet huur.

  In mijn eigen buurt ga ik laat wandelen zodat niemand zich aan mijn honden zou kunnen ergeren en nee niet omdat ze wild en ontoerekeningsvatbaar zijn maar omdat helaas door foute fokkers alsook foute baasjes dit ras helaas een hoop vooroordelen krijgt .
  MIJN buren hebben mijn honden nu ondertussen leren kennen ze komen met hun kleinere versie hond alsook hun kinderen aan de draad kijken .

  Maar ik snap maar al te goed moest ik dit pand morgen gehuurd hebben dat zelfs voor mij dit heel verhaal ook anders had kunnen lopen .

  T is be pitbull he !!!!! ??????

  Ongevaarlijk indien verantwoord gekweekt groot getrokken en verzorgd .

  Petra heeft geen bijtincidenten gehad met haar honden 000000
  De lieve buurvrouw heeft haar honden als verwaarloosd bestempeld .

  Overduidelijk zeggen de foto s genoeg !

  Ok dan gaat welzijn maar muggenziften over een drinkbak die ze niet zien.

  Wel welzijn mijn honden zijn max . 4 u in hun bench .
  Enkel in de zomer staat er een drinkbak in hun bench . Eten knabbelknookjes drinken dagelijkse wandelingen en slapen doen ze op hun eigen ligbed bij mij op de kamer en net zo verwend zijn ook Petra haar honden .

  Mij hart breekt in stukken van deze ik heb mijn lading kritiek ook gehad 1 vrouw 3 staffords .

  Wel perfectie combinatie want 1 vrouw en 3 mensen rond je betrokkenen veel meer kwaad als onze honden.

  Ik dacht dat het een vereiste was om een verwaarloosde hond te kunnen onderscheiden van een verwende hond wat niets te kort komt .

  Geef dat mens haar honden /kinderen terug dit trekt nergens op!

  • Zou inderdaad beter bekeken mogen worden en gecontroleerd want serieuSe verwaarloosde dieren zou je vlug herkennen en oCharme voor die dieren van Petra nu zullen ze zich pas verwaarloosd voelen ze weten oCharme niet wat hen overkomt nu

   • Ze mag ze niet eens gaan bezoeken of de medicatie voor 1 van hun ga1n brengen !

    Dierenwelzijn !!!!!

    Hoe moet een mens nog gel9ven dat er rechtvaardigheid in deze wereld bestaat .

 5. Blijkbaar weet ze zelf niet van hoe en waar of waarom ze ze mee namen?! Dat is toch vreemd?! Je neemt toch biet zomaar 3 honden mee!? Zonder er de reden en de bewijzen ervan voor te leggen?!🤔💩… ze gaan alvast niet beter aitten waar ze nu zijn!🤬

 6. Zo erg.voor die vrouw zeg. Haar hondjes hier juist het zelfde buurvrouw kan geen.honden.uitstaan.ook zo jaloers en.waarom.zeg onze honden blaffen niet en.wij krijgen alle schuld hier ook al en. Laten.het daar niet bij ze

 7. godverdomme kutten van mensen die andere ne kloot willen aftrekken…. hou u bezig met dingen die het waard zijn ja!!!
  staat er ene elke dag te kloppen op zijnen hond doen ze niks omdat em eten jrijgt en dit kan? die buurvrouw keel ik denk ik jong!

 8. Een staff in huis of op appartement da is geen verschil zolang hij of zij hun energie kwijt geraken tijdens de dag is da voldoende en vind het erg hoe sommige mensen doen uit jaloezie of omdat ze hondehaters zijn Petra hoppelijk krijg je voor de 14dagen je honden terug want is zo niet ba 14dagen behoren ze tot asiel sterkte vanwege baasje van een staff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in