Zaterdagochtend ging Sylvie A. uit Oostende wandelen met haar hondje. Het hondje is een Cavalier King en het werd aangereden door een fietser. De man die de hond aanreed ging ervan door een medewerker van de Stad Oostende had het ongeval zien gebeuren en is achter de fietser aangelopen.

De fietser werd gevat en verklaarde eerst nog dat hij enkel over de staart van het hondje had gereden. Het hondje werd direct naar de dierenarts gebracht waar ze onmiddellijk geopereerd moest worden. Bij het ongeval had Bijou een penumothorax en zeven gebroken ribben opgelopen.

Tijdens de operatie kreeg Bijou tot twee keer toe een hartstilstand ook werd er beslist om een stuk long weg te nemen. Bijou heeft nog tot vandaag gevochten voor haar leven maar is helaas overleden aan de opgelopen verwondingen.

2 REACTIES

  1. Fietsers !! Het had evengoed een kind kunnen zijn.
    Stoppen voor een voorrangs-of stopbord of zebrapad .Vergeet het maar.
    Tot ze voetganger zijn en dan zelf van hun klo**n maken als een andere fietser niet stopt !

  2. Veel fietsers wanen zich heer en meester op de baan. Ze steken zich weg onder het moto “zwakke weggebruiker” Velen houden zich niet aan de verkeersregels. Op de Nieuwpoortsesteenweg gebruiken ze zelfs het voetpad om voorbij te steken. Een aanrijding met een volwassene of een kind die uit zijn huis komt of een auto die uit zijn garage komt is zeker bestaande. Eerst waren het fietsers, dan de elektrische fiets ook niet te vergeten de scooters en de steps. Deze worden zelfs midden het voetpad of fietspad achtergelaten. Zebrapaden worden soms ook als fietspad gebruikt. Een controle door de politie zou hier zeker niet mis staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in