Vanmorgen verscheen een pakkend bericht op de Facebook-pagina van Het Blauw Kruis van de Kust. Gisterennacht werd een hond achtergelaten achter het dierenasiel. Het dier heeft de hele nacht in de regen verbleven.

Het waren medewerkers van het asiel die het loslopende dier vanmorgen zagen. De hond zat helemaal alleen in de speelweide aan het dierenasiel van Oostende. Het beestje was verschrikkelijk triest.

Dagboek van Charlie.Ik ben Charlie, ik ben gedumpt, mijn baasjes lieten me achter op de speelweide van het asiel. Ik…

Geplaatst door Dierenasiel "Het Blauwe Kruis van de Kust" op Dinsdag 8 oktober 2019

De medewerkers van het asiel brachten de hond naar binnen en begonnen daar met zijn verzorging. Wie de eigenaar van de hond is, voorlopig wordt hij Charlie genoemd, is niet duidelijk. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen hoe gezond ze is en hoe ze in de speelweide werd achtergelaten.

Het Blauw Kruis belooft morgen een update over Charlie, wist je trouwens dat je het Blauw Kruis kan steunen via de Warmste Week?

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende direct op je smartphone? Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

9 REACTIES

  1. ’t Is te hopen dat ze die eigenaar ook eens een nachtje in de regen laten staan. Schandalig. Wie laat er nu zijn trouwe viervoeter achter ?

  2. Goe erg is dat allemaal 😠😡al die onschuldige beestjes aan hun lot overlaten 😭met die eigenaars zouden ze juist hetzelfde moeten doen en zouden nooit of nimmer nog een dier mogen hebben 😡😠echt schandelig 😭

  3. Een hele laffe triestige daad ,een hulpeloos dier dumpen ,ik word daar zo boos van ,hoop dat ze die lafaard vinden en straffen ,zou van mij in de bak vliegen 😔😧

  4. Mensen zonder hart laten hun dieren achter . Deze moeten gestraft worden. Wij hebben altijd al een hond uit een asiel gered. Onze Charlie wordt binnenkort 13 jaar, een labrador die afgezet werd in een asiel toen hij nog puppy was omdat hij zogezegd alles kapot beet. Helemaal niet en na12jaar en een half loopt hij hier nog steeds rond.

  5. in de regen nee veel better in de winter als het vriest maar dan wel naakt en ook vast gebonden of on de regen en naakt en vastgebonden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in