Het veer brengt voetgangers en fietsers het hele jaar door gratis tussen de Westeroever en de Oosteroever. Normaal gezien eindigt de uitgebreide zomerregeling op 1 oktober en wordt er dan overgeschakeld naar de winterregeling. De uitgebreide regeling wordt nu verlengd tot en met de herfstvakantie.

De veerboten brengen voetgangers en fietsers het hele jaar door gratis van de Westeroever (de Visserskaai ter hoogte van het Noordzeeaquarium) naar de Oosteroever (het Maritiem Plein) en omgekeerd. Vloot van het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust regelt de dienstverlening, maar Stad Oostende neemt de kosten van de uitgebreide zomerregeling op zich.

Tijdens de uitgebreide zomerregeling wordt er de hele week door met twee boten gevaren en varen de vloten langer op vrijdag- en zaterdagavonden. In oktober wordt er enkel op zaterdag en zondag met twee boten gevaren (+ op vrijdag- en zaterdagavond tot +/- middernacht). Tijdens de herfstvakantie wordt wel dagelijks met twee boten gevaren.

Vanaf 8 november wordt er opnieuw overgeschakeld naar de winterregeling. Meer info via https://www.agentschapmdk.be/nl/veerdiensten/veerdienst-oostende 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in