Op de gemeenteraad van 22 juni legde Siegelinde Lacoere de eed af als nieuwe algemeen directeur van Stad Oostende. Ze wordt zo de opvolger van Kristof Beuren, die eind mei afscheid nam. Lacoere heeft 16 jaar ervaring bij de stad.

Op 31 mei trok Kristof Beuren de deur van het Oostendse stadhuis dicht, na tien jaar als algemeen directeur. Intussen liep de procedure voor de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur en daar is Siegelinde Lacoere (41) als beste kandidaat uitgekomen.

Siegelinde Lacoere was de voorbije jaren departementshoofd van het departement Ondersteunende Diensten. De nieuwe algemeen directeur werkt intussen al 16 jaar voor Stad Oostende en was voordien onder andere actief als directeur Personeel en Bestuurszaken. Lacoere woont in Bredene en is juriste van opleiding.

Op de gemeenteraad van vanavond 22 juni, legde Siegelinde Lacoere de eed af als algemeen directeur van Stad Oostende. Dat is ook de officiële start in haar nieuwe functie. Guy-Paul Libin, die in de tussenperiode waarnemend algemeen directeur was, herneemt vanaf 23 juni opnieuw zijn functie als adjunct-algemeendirecteur.

“Ik kijk uit naar een verdere samenwerking met het bestuur en de medewerkers van Stad Oostende”, zegt Siegelinde Lacoere. “Er staan ons heel wat uitdagingen te wachten maar ik ben ervan overtuigd dat we er samen in zullen slagen om de dienstverlening voor alle Oostendenaars nog verder te verbeteren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in