Na de ongelukkige aankondiging van woensdag, waar Tommelein op een persconferentie bekend maakte dat een deel van de stadsdiensten geprivatiseerd zullen worden, komen er vanaf maandag acties tegen de beslissing.

De vakbonden roepen op om Oostende zwart te kleuren naar aanleiding van de beslissing om een deel van de stadsdiensten te privatiseren. Daarom zullen ze zoveel mogelijk zwarte vlaggen uithangen aan hun diensten en woningen, als protest tegen de beslissing die voorligt.

Op 14 december wordt de beslissing op de gemeenteraad normaal bekrachtigd door het stadsbestuur maar de vakbonden hopen dat het stadsbestuur toch nog terugkomt op deze beslissing. Tot die tijd volgen er verschillende acties.

En verder zullen er nog acties gepland worden maar we streven ernaar om de meest kwetsbaren hierbij te sparen met andere woorden we leggen in 1ste instantie zeker ons werk niet stil.

1 REACTIE

  1. zo politiek uit de stadsdiensten verwijderen,is een hele verandering,is dat systeem al in andere gemeenten ook en wat zijn daar de gevolgen van?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in