De ontmoetingscentra zijn door de coronamaatregelen al een tijdje gesloten. Stad Oostende maakte van de gelegenheid gebruik om enkele ontmoetingscentra een opfrissingsbeurt te geven. Behalve in ’t Viooltje en De Ballon, vonden in alle ontmoetingscentra schilderwerken plaats.

Acht Oostendse ontmoetingscentra werden de afgelopen maanden onder handen genomen. Zo is alles opgefrist en kan Stad Oostende de bezoekers bij de heropening in een huiselijke sfeer ontvangen.

De medewerkers kregen zelf de keuze en inspraak over welke kleuren gebruikt zouden worden. De OC’s zijn nu infrastructureel klaar voor een hopelijk lange periode laat bevoegd Schepen Maxim Donck weten.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, staande mensen en binnen

Tien schilders

Tien schilders werkten ongeveer 320 uur per ontmoetingscentrum om het een make-over te geven. Alle schilderwerken werden ondertussen afgerond, behalve in OC De Boeie en Oud Hospitaal. OC De Boeie was het dringendst aan een opfrissing toe waardoor de schilderwerken nu ook de meeste tijd in beslag nemen. In OC Oud Hospitaal leggen de schilders de laatste hand aan de cafetaria en de gang. OC ’t Viooltje werd twee jaar geleden onder handen genomen en OC De Ballon is een recent gebouw waardoor er nu nog geen opfrissingswerken nodig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in