Voortaan kun je piano spelen in de bib! In de muziekafdeling staat sinds kort een gloednieuwe digitale piano. Iedere bibliotheekbezoeker mag er een uurtje per dag op spelen (of langer als er niemand anders wil spelen).

De bibliotheek beschikte reeds over een mooi aanbod aan partituren voor verschillende muziekinstrumenten. Sinds kort staat er ook een digitale piano. Met dit initiatief wil de bibliotheek aan mensen die thuis geen piano hebben de kans geven om dit prachtige instrument te bespelen.

De piano is gratis toegankelijk voor iedereen die lid is van de bib en het lidmaatschap is nog steeds gratis. Er is ook een hoofdtelefoon ter beschikking zodat jij alleen jezelf hoort spelen.

Voor de kenners gaat het om een digitale Yamaha Clavinova, die het geluid van een normale akoestische vleugelpiano imiteert. Daarnaast heeft de piano nog 36 verschillende klanken en kan je via bluetooth verbinding maken met je tablet of smartphone.

Iedere bibliotheekbezoeker mag er een uurtje per dag op spelen (indien niemand aan het wachten is, mag je uiteraard langer spelen).

KerstKerst

Al meer dan 3.000 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in