Dinsdagavond omstreeks 21.00 liep het grondig fout op de Leopold-II laan in Oostende. De politie van Oostende werd opgeroepen door getuigen voor een vechtpartij waarbij dat meer dan 20 personen betrokken raakten.

De politie van Oostende trok met man en macht naar de plaats van de feiten. Eens toegekomen sloegen bijna iedereen op de vlucht voor de politie. Uiteindelijk kon de politie toch een vijftien-tal personen meenemen naar het politiekantoor.

Vechtpartij voor een meisje

Uit de arrestanten bleek dat er vier illegalen aangetroffen waren en de rest waren jongeren uit Oostende. De vechtpartij was er gekomen naar aanleiding van een discussie over een meisje.

De vier zonder papieren werden ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken (wat dat exact mag betekenen is ons niet duidelijk), de jongeren uit Oostende kregen een PV mee voor wederzijdse slagen en verwondingen.

6 REACTIES

  1. T,wordt tijd dat er eens grondig schoongemaakt wordt in oostende en da bruin tuig het land wordt uitgezet. Een dikke proficiat aan die Oostendse jongeren dat ze het meisje in bescherming namen beter ze eens uitnodigen op het stadhuis ipv ze een pc te geven

      • Zoals mijn grootvader zaliger zei …”allemaal ophangen !!! ” Toen ik reageerde “grootvader, er zijn mss ook goeie…” zei hij…”die hangt ge maar apart op !!!!”

  2. Ik sta ook aan de kant van de oostedenaars zij beschermen tenminste voor onze meiskes. En die illegalen uit ons land zetten onder begeleiding. Er bij blijven tot ze uit ons land zijn.

  3. Kleine opmerking, de Oostendse jongeren’ zijn allemaal zelf vreemdelingen die hier al iets langer zijn en de boel dagelijks op stelten zetten!!! Waarom denk je dat Oostende steeds verder wegzakt bij de dagjes mensen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in