Gisterenavond ontstond op het Wapenplein een zware vechtpartij tussen drie mannen en twee vrouwen die kinderen bij zich hadden. Rond 17.45 uur, toen er nog heel veel volk aan het shoppen was in Oostende, ontstond er een vechtpartij op het Wapenplein.

Drie mannen van allochtone afkomst kwamen er schijnbaar uit het niets in ruzie. Het begon eerst met veel roepen en duw- en trekwerk daarna begonnen de mannen op elkaar te slaan, ook de vrouwen die erbij waren deelden in de klappen.

De kinderen die met de vrouwen mee waren reageerden geschokt op de vechtpartij.

Het ging er hard aan toe één van de mannen werd een paar keer tegen de grond geslagen waarbij hij met zijn hoofd achterover op de grond viel.

De vechtpartij lokte onmiddellijk veel omstaanders, de politie van Oostende was snel ter plaatse met vijf combi’s en een undercover wagen. De drie mannen werden opgepakt door de politie. Een ambulance moest ter plekke komen voor één van de mannen die een paar zware hoofdwonden had opgelopen en helemaal onder het bloed zat.

Veel mensen reageerden geschokt op deze gebeurtenis in volle drukte. Wat er verder met de mannen is gebeurd en wat de reden van de ruzie is, dat weten we voorlopig nog niet.

Al meer dan 3.200 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

5 REACTIES

  1. Wat zitten jullie hier weer te zeveren op zijn vlaamsbloks ? Wat als het gewoon blanke mannen zouden geweest zijn ? Of waren jullie erbij misschien ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in