In de vooravond is in Oostende een zware vechtpartij uitgebroken tussen verschillende personen. Terwijl er veel volk op straat aanwezig is breekt een vechtpartij uit waarbij meerdere mensen betrokken zijn, de politie werd onmiddellijk verwittigd en was niet veel later ter plaatse.

Wat de aanleiding van de vechtpartij is, dat is momenteel nog niet duidelijk maar dat het er hard aan toe ging is duidelijk te zien op de beelden. Eén man wordt geviseerd en krijgt een aantal rake klappen op de achtergrond is nog een ander groepje aan het vechten.

Een aantal ooggetuigen beweren ook dat een aantal van de mannen messen bij zich hadden, of die tijdens het gevecht gebruikt zijn valt niet op te maken uit de beelden.

Er zijn al langere tijd heel wat onregelmatigheden in de buurt van de Frère Orbanstraat maar het is voor het eerst dat dit zulke proporties aanneemt. We hebben voorlopig nog geen info over hoe de slachtoffers eraan toe zijn, of de politie mensen heeft opgepakt is ook nog niet duidelijk.

21 REACTIES

 1. …zoals een paar Oostendse politiemensen mij ooit vertelden: “…als Tommelein burgemeester wordt hebben we nog niet gedaan met zijn vrienden-immigranten…”

 2. tommelein weg….heb je zijn smoel gezien…dat hij niet verkozen is als voorzitter vld. zonder woorden aub vlaams belang

 3. De politie moet harder optreden tegen zulk krapul. In hun land mogen zijn hun niet roeren of zijn vliegen de cachot in voor hun leven.

 4. De politie kan enkel oppakken en PV’s maken.Als de politici en de rechters dergelijke types niet aanpakken zal dit alleen maar erger worden.
  En als je er als Vlaming een opmerking over maakt wordt je nog vervolgd voor racisme ook !

 5. En dan beweren dat Oostende veiliger geworden is, woon hier 40 jaar, van Antwerpen gevlucht voor dit soort crapuleuze toestanden, laat maar binnen aftellen naar de volgende verkiezingen de mensen zijn het kotsbeu hoor ik overal, erg voor deze mooie stad en de toekomst van onze jeugd

 6. Straffeloosheid is een politieke schande. En wat heeft NVA daaraan gedaan? Zij die Molenbeek gingen opkuisen en het leger inschakelden hebben zelfs een drugsoorlog niet kunnen tegenhouden. En die hebben ze alleen te danken aan zichzelf.

 7. Dit begint serieus op getto vorming te lijken met alle gevolgen vandien…waarom ook geen “zero tolerance”?
  Ik ben niet racistisch maar realistisch. Waarom wordt hier niks tegen gedaan? De andere kant opkijken is gemakkelijker dan actie ondernemen. Maar iedere politieker is toch zó bang om het plaatje “rassenhater” te dragen. Dit heeft niks met ras te maken maar met cultuur, opvoeding en religie.
  Trouwens…..niet opgemerkt? Nergens een vrouw te zien…de mannencultuur is ook daar al aan de orde. Dat belooft….

 8. Al dit gespuis het land uit zetten, zij horen hier niet te zijn, hebben een ander cultuur, willen zich niet aanpassen en komen hier toch maar profiteren en de grote jan uithangen met hun dure luxe wagens. Eigen volk durft bijna niet meer op straat komen na 19u, zo erg is het gesteld in ons stadje. Tussen westerkwartier en het Petit Paris is het gelijk de jungle, nergens zie je nog eigen volk te voet lopen ’s avonds in die cotee. Word tijd dat ze die eens voorgoed en altijd opkuisen want het word altijd maar erger en erger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in