Vandaag is de politie opnieuw aan het zoeken naar lichaamsdelen van de vermoorde Emmy Geboers. De vrouw van 67 werd begin deze week vermoord door haar onderbuurman Khaldoon A.B., de man bekende de moord intussen.

Emmy Geboers werd maandag al snel als vermist opgegeven, wat eerst als een onrustwekkende verdwijning begon werd snel een moord. Zondagnacht heeft Khaldoon A.B. een 39-jarige Iraakees die in Oostende woont, zijn bovenbuur vermoord.

De politie had de man snel op het spoor en hij werd dinsdagavond opgepakt waarna hij de moord bekende. De man gaf toe dat hij het lichaam van Emmy in stukken sneed in zijn appartement. Daarna dumpte de man de lichaamsdelen in en rond de Spuikom. Wat de man bezield heeft bij deze verschrikkelijke feiten is niet geweten.

Over het motief voor de moord is er momenteel nog geen duidelijkheid omdat de man een verhaal zou hebben verteld aan de speurders, die te gek is om te geloven. De politie voert verder onderzoek naar de feiten.

Eerder deze week werden al verschillende lichaamsdelen van Emmy Geboers uit de Spuikom opgehaald. Gisteren werd er verder gezocht en ook vandaag gaat de zoektocht gewoon door. Omdat het onderzoek naar de lichaamsdelen zal de politie toezicht houden op de Spuikom en de omgeving.

2 REACTIES

  1. Zijn die lichaamsdelen nog niet al gevonden? Zeer triest. Hoe krijg je het toch in u hoofd iemand te doden en dan koelbloedig het lichaam in stukken doen en dumpen. Hij zou verdomme moeten gezonden worden na zen eigen land dan zou hem weten wat een straf is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in