Sinds 09.30 uur vanmorgen wordt er opnieuw gezocht naar het lichaam van Emmy Geboers (67), de vrouw die in de Voorhavenlaan woont en die op en gruwelijke wijze werd gedood door haar buurman Khaldoon K. (38). Politie, brandweer, parket en de Cel vermiste personen bundelen de krachten in de zoektocht naar haar lichaam.

De man die de moord al heeft bekend zou aangegeven hebben dat hij het lichaam van Emmy gedumpt heeft in Spuikom. Dinsdagavond werd de man al geboeid weggevoerd dat was een dag nadat Emmy als vermist werd opgegeven door haar familie. Het waren medebewoners van het appartementsgebouw die de speurders op het juiste spoor zetten. Zij hadden aangegeven dat ze eens bij de bovenbuur moesten langsgaan. In het appartement van Khaldoon K., een Irakees die al een tijdje in Oostende verblijft, werden bloedsporen en sporen van geweld gevonden.

Khaldoon K (foto: Facebook)

Toen de politie dinsdag bij de man op bezoek ging viel zijn gedrag onmiddellijk op, hij leek heel erg zenuwachtig en gedroeg zich bijzonder verdacht. De man verklaarde eerst nog aan de politie dat hij een konijn zou hebben gedood, maar daar geloofden de politie niets van. Niet veel later ging de man over tot bekentenissen, hij verklaarde dat hij Emmy had vermoord en dat hij haar lichaam in de Spuikom had gedumpt.

Buurtbewoners verklaren dat de man al meerdere keren voor problemen had gezorgd, zo was er regelmatig geluidsoverlast en zou de man ook een zwaar drugsverleden hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in