Zelf hadden we er nog niets over vernomen tot een getuige van de feiten vandaag contact met ons opnam en ons vroeg waarom we niets hadden geschreven over een overval van vorige week…

Vorige week donderdag rond 18.00 uur stapte de getuige de nachtwinkel in de Karel Janssenslaan in Oostende binnen. Hij was vergezeld van zijn twee dochters. De winkeluitbater was zonet overvallen door twee mannen waarvan één man zwarte kleding droeg, en de andere een korte broek en t-shirt.

In de winkel was er veel bloed want de winkeluitbater heeft zich hevig verdedigd tegen de overvallers en liep daarbij een snijwond in het gezicht en een steek in de arm op. De getuige belde de politie en hulpdiensten en gaf de eerste zorgen aan de overvallen man.

De man werd afgevoerd naar het ziekenhuis van Oostende. Sinds zondag staat de man opnieuw in zijn winkel.

De man en vooral zijn dochters waren bijzonder onder de indruk van deze feiten, hij moest een verklaring afleggen bij de politie.

De daders zijn na de overval weggevlucht richting het Leopold-park, de politie van Oostende is gestart met een onderzoek.

5 REACTIES

 1. Wat is dat toch in Oostende de laatste maanden? Moord, mensen aanvallen en bestelen, fietsdiefstallen aan volonté. Diefstal op het strand … enz. Meneer de burgemeester wat doe je hieraan???

  • andere herregodts is bart niet van de VLD meschien hahahaha je zou beter zwijgen man en stemmen voor vlaam belang zal er beter op trekken dan nu sukkel

 2. Veiligheid in Oostende lijkt mij toch wel een drama te zijn.
  Zou toch echt een prioriteit moeten zijn.
  Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder dat iemand gestoken wordt.
  Veel shoppers mijden het centrum en shoppen liever langs de Torhoutsesteenweg omdat ze zich daar veiliger voelen.
  Zo krijgen winkeliers in het centrum het altijd moeilijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in