Vanmiddag is een vrouw in de Stuiverstraat, in het stuk aan het Westerkwartier aangevallen geweest omdat haar hond op het trottoir had geplast, volgens de vrouw. Twee mannen begonnen de vrouw uit te schelden en pakten haar hardhandig aan.

Vanmiddag rond 14.00 uur deed een vrouw een wandeling met haar hondje in de wijk het Westerkwartier in Oostende. Toen haar hond op het voetpad had geplast spraken twee mannen haar daarop aan.

De twee mannen schopten naar de hond en gooiden de vrouw tegen de gevel van een gebouw in de Stuiverstraat. De vrouw is zwaar onder de indruk van de feiten en vraagt zich af wat er mis is met een plasje op het trottoir….

De mannen waren volgens de vrouw twee West-Vlaamse boeren…

Black Friday

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

2 REACTIES

  1. Het is enorm verschrikkelijk en afgrijselijk hoe agressie zich meester maakt van onze maatschappij. Zelf hebben wij ook een hondje dat regelmatig boodschapjes moet doen. Helaas moet ik tot mijn enorme spijt vaststellen dat er almaar meer egoïstische baasjes zijn die in tegenstelling tot ons de boodschapjes koppig weigeren op te kuisen omdat ze denken alleen op de wereld te zijn. Zakjes kosten amper iets en het is zo simpel eventjes die hele kleine te verwaarlozen inspanning te leveren opdat het voor zowel mens als dier veel leuker is je buiten te begeven. Dit betekent natuurlijk niet dat men kan verwachten dat men met dweil en emmer de hond gaat uitlaten en een beetje meer redelijkheid op zijn plaats is. Als we nu allemaal ons gezond verstand eens gaan gebruiken en onze verantwoordelijkheid tonen zou de wereld er veel mooier uitzien wat natuurlijk ook voor toeristen geldt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in