In Het Laatste Nieuws konden we lezen dat de man die deze zomer een groepje zwemmers bestal er vanaf komt met 12 maand met uitstel. De 29-jarige Marokkaan had een groepje vrienden ’s nachts in zee gespot en stal ondertussen hun gsm’s en portefeuilles. Een man die probeerde in te breken in de strandbar Bondi Beach komt er vanaf met 10 maand voorwaardelijk.

De 29-jarige Amine K. stal begin augustus zes gsm’s en vijf portefeuilles van het groepje vrienden die ’s nachts in zee was gaan zwemmen. De vrienden konden via een app hun smartphone volgen en zo werd de man opgepakt ter hoogte van de Zeedijk in Oostende. De man had alle gestolen goederen nog bij zich. Het parket vroeg twee jaar cel voor de man, hij komt er met een lichtere straf vanaf.

Inbraak in Bondi Beach

De 22-jarige Marokkaan Yasser B. moest dan weer voor de rechter komen voor de inbraak die hij wilde plegen in Bondi Beach. De man sloeg een raam van de beachbar kapot hierdoor ging het alarm af en kwam politie en bewaking ter plaatse. De inbreker had zich gekwetst bij zijn poging om binnen te raken in de beachbar en de politie trof hem ter plaatse aan.

Voor zijn inbraakpoging krijgt hij 10 maanden met uitstel.

Black Friday

Al meer dan 2.300 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in