Verschillende bestuurders keken raar op toen vanmorgen rond 10.00 uur, een groep vluchtelingen ter hoogte van het tankstation in Jabbeke de autostrade overstaken.

De groep, getuigen spreken van een tiental, was duidelijk op de vlucht en een aantal vluchtelingen probeerde de drukke E40 over te steken. Mensen die in de richting van Oostende reden moesten daarom uitwijken. Dat was bijzonder gevaarlijk, gelukkig raakte niemand gewond. De politie werd verwittigd en is op zoek naar de groep.

Vanwaar de groep kwam en met hoeveel ze exact waren is nog niet duidelijk.

4 REACTIES

  1. is ook niet de eerste keer… ik had ooit eens bijna één geschept op mijn motorkap, met de oprit naar oostende op te komen in jabbeke.

  2. Als ge een deftige bestuurder bent kunt ge er daar gemakkelijk vijf/zes in éne keer mee opscheppen, opgeruimd staat netjes. En ge zijt nooit in fout want ne voetganger heeft niets te zoeken op de snelweg.

  3. Eddy, de persoon die verleden jaar er daar een dood gereden heeft, heeft daar toch zeer veel problemen mee gehad, zowel met het gerecht als met de materiële schade aan de wagen. Het blijft België …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in