Woensdagavond reed een koppel uit Oostende met hun wagen op de Torhoutsesteenweg in Oostende. Ter hoogte van de Blauwkasteelstraat stak een man op een brommer zonder kijken de rijweg over.

De jonge man had geen oog voor het verkeer, hierop moet een wagen hard in de remmen om een aanrijding te vermijden. De chauffeur van de wagen reageert geschrokken en claxonneert naar de jonge man.

De jonge man draait zich om en slaat op de ruit van de passagier. Hierop rijdt de bestuurder de Blauwkasteelstraat in en zet zijn wagen aan de kant om te kijken als er schade is aan de wagen. Hij spreekt de jongeman aan en dan loopt het mis.

De man krijgt direct enkele rake klappen te verwerken en gaat tegen de grond. De man kreeg een aantal klappen, de ambulance moet erbij komen om de man naar het ziekenhuis te voeren. Resultaat vier draadjes en een gebroken neus.

Een paar omstaanders zijn de man en zijn vrouw komen helpen en volgens het slachtoffer zijn er ook mensen die foto’s hebben getrokken van de dader. De politie van Oostende is een onderzoek opgestart.

3 REACTIES

  1. Wij hebben iets soortgelijks meegemaakt met een agressief ventje op een brommer. Ook hier deed de chauffeur van de brommer bijzonder agressief en sloeg hij op onze linkerzijspiegel. Wij hadden gelukkig geen schade aan onze auto. Dit was ter hoogte van de mariakerkelaan en de batterijstraat. Bovendien zat ons zoontje van 1jaar in de auto.

      • feitn zijn serieus verdraaid…zoals getuigen die zich nu ook gemeld hebben verklaren…de man met de wagen heeft meermaals gepoogd om: het “koppel “aan te rijden..en daarna op een heel agresieve wijze naast de man met de brommer te stoppn..en niet om “de schade aan zijn auto te bekijke,”…<welke schade…immers het is het meisje dat bijna werd aangerezden…de jongen was al doorgereden en is maar gestopt toen het meisje in kwestie zich bedreigd voelde…een heel natuurlijke reaktie..dit werkte echter als ee rode lap op een stier bij de man met de wagen die stante pede no questions asked richting de brommer reed om de confrontatie aan te gaan…zoals in…een bloedneus heeft je niet automatisch het recht om jezelf als "slachtoffer " op te stellen…de agressor met de wagen (tbtw..je wagen als wapen gebtuiken is volgens mij nog altijd verboden..) heeft zich gewoon mispakt…en dit is a clear case of self defence…temeer daar de man met de brommer meermaals geprobeerd heeft om een gevecht te vermijden…iets wat hem belet werd door de "achtervolging…met alle gevolgen van dien…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in