Woensdagavond reed een koppel uit Oostende met hun wagen op de Torhoutsesteenweg in Oostende. Ter hoogte van de Blauwkasteelstraat stak een man op een brommer zonder kijken de rijweg over.

De jonge man had geen oog voor het verkeer, hierop moet een wagen hard in de remmen om een aanrijding te vermijden. De chauffeur van de wagen reageert geschrokken en claxonneert naar de jonge man.

De jonge man draait zich om en slaat op de ruit van de passagier. Hierop rijdt de bestuurder de Blauwkasteelstraat in en zet zijn wagen aan de kant om te kijken als er schade is aan de wagen. Hij spreekt de jongeman aan en dan loopt het mis.

De man krijgt direct enkele rake klappen te verwerken en gaat tegen de grond. De man kreeg een aantal klappen, de ambulance moet erbij komen om de man naar het ziekenhuis te voeren. Resultaat vier draadjes en een gebroken neus.

Een paar omstaanders zijn de man en zijn vrouw komen helpen en volgens het slachtoffer zijn er ook mensen die foto’s hebben getrokken van de dader. De politie van Oostende is een onderzoek opgestart.

2 REACTIES

  1. Wij hebben iets soortgelijks meegemaakt met een agressief ventje op een brommer. Ook hier deed de chauffeur van de brommer bijzonder agressief en sloeg hij op onze linkerzijspiegel. Wij hadden gelukkig geen schade aan onze auto. Dit was ter hoogte van de mariakerkelaan en de batterijstraat. Bovendien zat ons zoontje van 1jaar in de auto.

    • Naar politie nog gaan en aangeven.. voor zelfde geld is dat dezelfde persoon en twee zaken zijn beter en sterker dan 1
      ..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.