Woensdag werd een Algerijn betrapt op een diefstal in het Kruidvat in het centrum van Oostende. De politie van Oostende werd verwittigd en kwam de man ophalen hij werd aangehouden op verdenking van poging tot diefstal. Bij verder onderzoek bleek dat de man ook voor andere feiten in aanmerking komt.

De verdachte is een Algerijn die eerst beweerde van minderjarig te zijn lezen we in HLN.be maar een botscan wees reeds uit dat de man wel degelijk meerderjarig is. Nadat de man woensdag werd opgepakt bleek uit onderzoek van de politie van Oostende dat de man ook in aanmerking komt voor een reeks andere feiten. Daarop werd beslist om de man aan te houden.

Het parket van Brugge gaat ervan uit dat het ook deze man is die eerder deze week een vrouw probeerde te beroven in Het Leopoldpark in Oostende. Die overval mislukte omdat de vrouw zich fel verweerde tegen de man.

De Algerijn komt ook nog in aanmerking voor twee diefstallen uit voertuigen. De man moet dinsdag voor de raadkamer verschijnen daar zal beslist worden als de man aangehouden blijft of niet.

Al meer dan 2.500 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in