Gisteren brachten we het nieuws dat een jongedame zomaar werd aangevallen ter hoogte van de Twins in Bredene. Vandaag kregen we meer nieuws, de jonge vrouw ging gisterenavond toch naar het ziekenhuis nadat ze veel hoofdpijn overhield aan de vuistslag die ze van de man incasseerde. In het ziekenhuis werd een inwendige bloeding vastgesteld.

De vrouw die zelf een verpleegster is en zich dus al maanden inzet in de strijd tegen corona, werd gisteren het slachtoffer van zinloos geweld. Ze liep met haar hond (aangelijnd) te wandelen ter hoogte van de Twins in Bredene. Terwijl ze aan het wandelen was zag ze dat een man een kind omver duwde toen hij met zijn fiets langskwam.

De man was in het gezelschap van twee kinderen en een vrouw, ze spraken het lokaal dialect. Nadat hij het kind omver had geduwd kwam de vader van het kind verhaal halen. Dat mondde uit in een schermutseling tussen de vader van het kind en de man die het kind een duw had gegeven.

De jongedame was getuige van die feiten maar had daar niets mee te maken. Toch vond de man het nodig om eerst haar hond aan te vallen, tot twee keer toe. De jongedame kreeg daarna zelf een vuistslag waardoor ze op de grond belandde. Op het eerste gezicht viel de blessure mee maar ’s avonds ging de vrouw toch naar de spoed-afdeling van het ziekenhuis. Daar werd de diagnose gesteld van een oorhematoom, dat is een inwendige bloeding aan de oorschelp.

De jongedame werkt als verpleegkundige op een Covid-afdeling in een ziekenhuis in Oostende en staat dus al maanden onder hoge druk….

Ondertussen is de politie van Bredene gestart met een onderzoek naar de feiten. Was je gisteren per toeval in de buurt of getuige van de feiten neem dan zeker contact op met de politie van Bredene!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in