Ook vandaag was er veel volk afgezakt naar Oostende en dat bracht de nodige problemen met zich mee. De politie van Oostende moest massaal tussenkomen bij een ruzie tussen twee families op het strand van Oostende. Er was ook versterking van de federale politie nodig om de boel te bedaren.

In de vooravond brak er ook een vechtpartij uit tussen jongeren ter hoogte van het Zeeheldenplein, jongeren raakten er slaags met elkaar. Omstaanders konden de gebeurtenissen filmen.

11 REACTIES

 1. Net terug van avondwandeling, langs de dijk. Zeer verrassend… Waande mij in een stad in een of ander Arabisch land… Was een van de weinige zonder hoofddoek…mijn blanke huid viel op. Bij thuiskomst direct tv opgezet… Vlaamse zender…hoor opnieuw mijn moedertaal.

  • Ik zal zeggen dan gaat u bij de volgende avondwandeling niet enkel uw mond en neus bedekken maar gelijk ook uw ogen en oren als u last van de “Arabische aanwezigheid” ondervind. Sorry hoor maar er zijn genoeg Arabieren met een blanke huidskleur als dat van u! Mvg Rosie.

 2. Ik kom al de ganse zomervakantie niet meer in centrum en op de dijk.Het risico op een pak rammel is te groot geworden.Rustig iets drinken op terras hoort er al lang niet meer bij.
  De Oostendenaar moet dit allemaal ondergaan in het belang van de economie.

  Ik zal de aanpak door het stadsbestuur zeker niet vergeten zijn bij de volgende verkiezingen.

 3. Het strand van Oostende is inderdaad bijna volledig arabisch geworden.
  Ik voel mij een vreemde in eigen land en geboorte stad!
  Echt een raar gevoel!

 4. Ik hoor van sommige ouders dat ze niet meer veilig naar het strand kunnen gaan met hun kinderen want het strand is nu levens gevaarlijk laat toch de vakantie niet verpesten door dat criminele gedoe van Brussel en Antwerpen

 5. Er zijn genoeg criminelen in alle nationaliteiten moet niet persee deze groep zijn maar Antwerpen en Brussel heeft te lang te braaf geweest en hoe meer ge geeft hoe meer ze nemen als ze van begin in de jaren 60 gewoon gedaan hadden dat deze mensen in onze maatschappij waren opgenomen was nu dit niet allemaal aan de gang nee ze hebben ze allemaal samen willen zetten en dit is nu het resultaat wel heel spijtig ikzelf ben Italiaanse van geboorte maar mijn land is België hier voel ik me thuis

 6. Dit is het resultaat vàn een multi culturele samen living, ik kom ook uit een gezin van 5 kinderen met een Hongaarse moeder maar onze opvoeding was proper zijn, beleefd zijn leren zelfstandig zijn studeren en werken. Dan heb je geen tijd meer om andere domme en nutteloze dingen te doën. Naar de kust nee naar grote vuile steden bezoedeld door gespuis (Ik weet het er zijn andere ook) maar wij worden gemolesteerd ik reis niet meer met trein soms met tram en bus, ik hoor nog altijd de woorden van een kleine Gentse buitenlandse licht getinte politieker die de woorden uit zijn mond liet vallen ” wij worden hier de baas Alles zal van ons worden niet direct maar het komt ” . Wat zijn onze politiekers nog waard. Ze gaan zelf daar steun zoeken.
  LEVE BELGIE, blaas maar aan de MENEN POORT in Ieper. Jammer zij die hun leven gelaten hebben voor deze corrupte wereld. Geen land is er zonder corrupte politiekers.
  Oh arm belgie rijk aan gedachten maar zo dom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in