Gisterenavond liep het mis in de Bärenhütte op Winter in het Park. Verschillende koppels raakten er slaags met elkaar en de politie moest tussenkomen om de gemoederen te bedaren.

Een vrouw werd naar eigen zeggen lastig gevallen door een man in de Bärenhütte, de man zou met bierkaartjes naar het hoofd van de vrouw gegooid hebben. De vrouw spreekt de man daar op aan en gaat naar hem toe. De vrouw was op stap met een ander koppel om haar verjaardag te vieren.

Daarop escaleert de situatie naar een vechtpartij. Een man die mee is met de vrouw en die aan een tafel zit krijgt verschillende slagen te verwerken.

Verschillende mensen beginnen zich te moeien en de vechtpartij ontaardt, de politie was snel ter plaatse en kon de gemoederen snel bedaren. Een man werd naar de spoedafdeling gebracht met hoofdwonden.

De vrouw die aangevallen werd moest van de politie de zaak verlaten en was het daar niet mee eens. De vrouw kreeg de raad om de zaak te verlaten en is het daar niet mee eens. Ik voel me dubbel slachtoffer vertelt de vrouw aan onze redactie.

Al meer dan 3.300 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

5 REACTIES

  1. Een grote schande voor onze stad Oostende, de mensen mogen niet meer genieten van de kerstmarkt in de avond, dan komt er een stomme vechtpartij, wanneer die mens niets doet dus ik vind dat zeer jammer dat dat gebeurd is. 😡
    Met vriendelijke groeten
    Delphine Vigne

  2. Met weemoed denk ik terug naar de jaren 80. Als ik terugkijk naar onderandere de talrijke vredesmanifestaties van het VAKA kan ik alléén maar concluderen dat het respect en solidariteit onder de mensen van weleer helaas compleet is verdwenen uit de maatschappij. We leven nu in een wereld waar overvloedig veel mensen wandelende tijdbommen zijn die voor het minste geweld en repressie gebruiken maar ook een wereld waar een vriendelijke goedendag of welgemeende vriendelijkheid je duur te staan kan komen. Daarom vraag ik me af waarom het zo moeilijk is respect, verdraagzaamheid, genegenheid kortom goedheid te geven terwijl we het wel allemaal voor onszelf verwachten.

  3. in de “good all days” (Langestraat jaren ’70-’80) werd er ook al eens gevochten, niks nieuws dus … behalve was Oostende toen nog van de “Ostendenoars”, veilig en gezellig, nu … vul zelf maar in …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in