We brachten vanmiddag al het bericht dat vanmorgen een vrouw werd aangevallen, we hadden op dat ogenblik nog niet meer details over het voorval nog over de ernst van de feiten.

We zijn op zoek gegaan naar meer informatie. Dit is wat er exact is gebeurd en wie het overkwam (we werden in de comments opnieuw beschuldigd van Fake news, iets waarvan we absoluut niet beschuldigd willen worden. Het is Ostende, je moet hier helaas niets uitvinden).

Ondertussen weten we dat het voorval zich voordeed in de Gentstraat ter hoogte van de kruising met de Amsterdamstraat en dat het slachtoffer Naomi Gellin uit Oostende is. Ze is bijzonder hard geschrokken van het voorval.

We laten Naomi aan het woord: Vanmorgen was ik rond 9.30 met mijn kindje op weg in de Amsterdamstraat.

Toen werd ik aangevallen door een man van vreemde origine rond de 35 jaar met een tattoo in z’n gezicht die wel Nederlands sprak hij vroeg een sigaret en ik had er geen bij me.

Deze man was duidelijk onder invloed van alcohol of drugs toen meneer niet geloofde dat ik geen sigaretten bij me had begon hij agressief te worden en heeft hij met een mes uitgehaald en mij proberen te overvallen. Ik had m’n kindje bij me en meneer twijfelde geen seconde om ook de buggy waar m’n zoontje in zat op de grond te smijten. Dus pas aub op als u aangesproken wordt door deze man!

Ik heb 2 snijwonden in m’n nek waarvan 1 moest genaaid moest worden en ik ben over heel m’n linkerkant geschaafd en sta vol met blauwe plekken. Ik heb een barst in mijn knie. M’n kindje heeft er gelukkig niks aan over gehouden.

Ik heb enorm veel pijn in het ziekenhuis hadden ze het te druk om me goed te behandelen dus ze hebben gewoon m’n verwondingen opgeschreven zodat ik er mee naar de politie kon gaan en moest maar een pijnstiller nemen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in