Voor de tweede nacht op rij werd er ingebroken op de bouwwerf van de Hotelschool. De school wordt momenteel gesloopt omdat ze plaats moet maken voor appartementen.

Zondagnacht werd er reeds ingebroken op de werf, toen was het een wakkere Oostendenaar die de politie verwittigde. In eerste instantie bleek er niets gestolen maar dat blijkt niet te kloppen. De daders hebben heel wat werfmateriaal kunnen ontvreemden. In totaal verdween er voor meer dan 2.500 euro aan materiaal.

Het artikel dat gisteren verscheen over de betrapte inbrekers.

Maandag werd het materiaal vervangen zodat de werken verder konden gaan, de arbeiders kregen ook de opdracht mee om zoveel mogelijk materiaal mee naar huis te nemen. Dat deden ze ook, behalve één machine die niet in de camionette kan. Deze machine werd op een stelling geplaatst. De arbeiders waren dan ook verrast toen vanmorgen ook deze machine gestolen bleek.

Er moet in elk geval meer dan één dader geweest zijn want dergelijke machines kan je niet alleen verplaatsen. De politie werd verwittigd en is gestart met een onderzoek.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende direct op je smartphone? Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in