In de nacht van zaterdag op zondag is ANCIA het slachtoffer geworden van een inbraak. Er werd ingebroken in de loods van het bedrijf die gelegen is op het Biekorfpark in Oostende, dat bevindt zich aan het kanaal Oostende – Brugge. Inbrekers forceerden de toegang tot het bedrijf.

Het is voor het bedrijf de tweede inbraak in amper vijf maanden tijd, in de nacht van zaterdag op zondag werden ze opnieuw slachtoffer van een inbraak. De inbrekers forceerden de toegang tot de loods van het bedrijf. Daarvoor namen de inbrekers ruim hun tijd, ze hebben meer dan twee uur in het bedrijf verbleven.

Daarbij werd rustig de tijd genomen om te kiezen wat ze gingen meenemen, de totale buit is enorm en bedraagt na een eerste inventaris al zeker boven de 30.000 euro. Het gaat voornamelijk over materiaal voor loodgieters maar evengoed goederen die voor klanten besteld werden meegenomen.

Ook bij een ander bedrijf werd er diezelfde nacht ingebroken en ook daar loopt de schade in de tienduizenden euro’s. De scheepvaartpolitie kwam ter plaatse en is een onderzoek opgestart. Heeft U per toeval iets gezien neem dan zeker contact op met de scheepvaartpolitie op het nummer 059/561.530.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in