Gisteren brachten we het nieuws dat een man in de Kapellestraat in Oostende in elkaar werd geslagen door twee mannen. Het blijkt om twee jonge Oostendenaars te gaan van 16 en 17 jaar.

Rond 17.00 ontstond de vechtpartij waarbij een 24-jarige man van zijn fiets werd gesleurd door de twee minderjarigen. Ze sloegen en schopten naar de man die bewusteloos achterbleef. De man liep verschillende wondes aan het hoofd op.

Daarop zetten de twee het op een lopen maar de politie van Oostende had de mannen al snel bij de kraag. De jongens verklaarden dat het om een afrekening ging. Wat wij ons dan weer afvragen als dit als normaal beschouwd moet worden?

Het slachtoffer zou een paar dagen eerder in ruzie gekomen zijn met de jongens en één van hen zou toen slagen gekregen hebben.

1 REACTIE

  1. Oké beide partijen zijn in fout gegaan maar vecht het dan uit als man tegen man en val het slachtoffer niet in de rug aan en zeker niet met twee dit was niet schoppen maar met het platte van jullie voet stampen op de zijkant van het hoofd had het slecht kunnen aflopen ja is mijn antwoord had het slachtoffer een schedelbreuk en er breekt een fragment af en beland in de hersenen kon dit een dodelijke afloop geweest worden zelfs de slaap is een zeer gevaarlijke plek voor mij zouden deze twee daders zwaar moeten gestraft worden zonder luxe opsluiten in eenzame opsluiting tenminste voor 10 jaar zonder vervroegde vrijlating laat dit een voorbeeld zijn voor diegene die soortgelijke zich willen aan wagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in