De politie van Oostende heeft twee mannen van 20 jaar oud opgepakt, de mannen worden ervan beschuldigd om een man te hebben neergestoken. Het slachtoffer verkeerde in kritieke toestand en overleefde de steekpartij op het nippertje. De jongeman werd overvallen en kreeg daarna een messteek in zijn rug.

Vorige week donderdag rond 19.30 had Steven Dittel uit Oostende afgesproken met een vriend om hem geld terug te geven. Hij was net binnen in de bank gegaan om het geld af te halen, nadat hij het geld had overhandigd liepen ze nog wat verder en spraken ze nog wat.

Tijdens die wandeling kreeg Steven een harde klap in zijn rug, hij draaide zich daarop rond en zag een tweede persoon die meewandelde met een bebloed mes. De daders hadden hun aanslag duidelijk gepland, nadat ze Steven hadden neergestoken namen ze de benen en lieten ze hun slachtoffer achter op straat.

Steven kon zelf de hulpdiensten verwittigen en die waren snel ter plaatse, hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis in Oostende gebracht. Daar werd hij snel een eerste keer geopereerd om zijn leven te redden, een paar dagen later volgde dan al een tweede ingreep. Steven heeft veel geluk dat hij deze gebeurtenis nog kan navertellen.

Daders

De politie kon aan de hand van de getuigenis van Steven de daders vrij snel opsporen. De eerste verscheen nu vrijdag al voor de raadkamer en die besliste om de jongeman een maand langer in de cel te houden. De tweede verdachte werd gisteren pas opgepakt ook hij zal later voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Steven snapt niet wat hem is overkomen want hij heeft alles gegeven wat ze hem gevraagd hebben.

Meer nieuws uit Oostende:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in