Vandaag konden we in het Nieuwsblad het ongelooflijke verhaal lezen van twee jonge Oostendse ouders. De politie voerde bij twee vermoedelijke drugdealers, T.D (22 jaar) en zijn vriendin Q.V (19 jaar) die in Oostende wonen, een huiszoeking uit. De speurders waren op zoek naar bewijzen van handel in drugs.

Daarvoor nam de politie ook de smartphones van de betrokkenen in beslag, in hun zoektocht naar bewijzen voor drugshandel troffen ze op de gsm van T.D. een foto aan van hun pasgeboren baby, poserend bij de hond en een aangestoken joint.

In Het Nieuwsblad konden we lezen dat het openbaar ministerie helemaal niet kon lachen met de fratsen van de twee en eist dan ook twee jaar celstraf voor T.D., die in het verleden reeds werd veroordeel voor gelijkaardige feiten. De man blijkt dus hardleers te zijn en nu kijkt hij dus aan tegen 4 jaar effectieve celstraf.

Voor de foto op de smarthphone had geen van beiden een deftige uitleg. Q.V ristkeert nu ook één jaar cel. Ze worden er samen van verdacht om meer dan 2 kilogram cannabis en ook wat cocaïne te hebben verkocht.

De uitspraak volgt ten vroegste op 4 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in