De politie van Oostende heeft sinds kort een nieuw politiekantoor en daarbij horen ook nieuwe cellen. Deze werden dit weekend al goed getest, twee mannen werden in de loop van zondag op maandag opgepakt voor openbare dronkenschap en agressie.

De politie van Oostende kreeg zondagavond een eerste oproep van een taxichauffeur, een 54-jarige man uit Oostende had rond 21.00 uur een taxi tegengehouden ter hoogte van Petit-Paris in Oostende. Zodra de man instapte begon hij zich uiterst agressief te gedragen tegen de taxichauffeur. Die zag geen andere oplossing dan de politie verwittigen. Toen de patrouille ter plaatse kwam keerde de man zich tegen de politie. De man was zwaar boven zijn theewater en mocht in de cel zijn roes uitslapen.

Een paar uur later werd een 41-jarige man uit Nieuwpoort onwel in de Langestraat. Hij zakte ineen op een terras van een café in de Langestraat in Oostende. De toegesnelde ambulanciers probeerden de man te helpen maar toen keerde hij zich tegen de hulpverleners.

Toen de politie erbij kwam bleef de man agressief, ook deze man was dronken. Hij werd na verzorging meegenomen naar het politiekantoor waar ook hij zijn roes mocht uitslapen.

Dit artikel wordt jou aangeboden door:

Afbeelding kan het volgende bevatten: ijs en eten, de tekst 'Seamen Een site die blijft plakken'

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in