Gisteren werden twee bejaarden beroofd van hun portefeuille, de eerste diefstal vond plaats in de Kerkstraat de tweede diefstal in de Kapellestraat in Oostende. Beide feiten werden mogelijk door dezelfde dader gepleegd.

Een 91-jarige werd gisteren bestolen in de toiletten van het ontmoetingscentrum De Boeie in de Kerkstraat in Oostende. Toen de man uit het toilet kwam liep een man tegen hem aan en die man deed alsof hij zijn evenwicht verloor volgens de politie van Oostende. Ondertussen haalde de dader de portefeuille van het slachtoffer uit zijn zak, de 91-jarige had dat onmiddellijk opgemerkt en begon te roepen naar de dader.

De dief vluchtte weg en kon ontkomen, de man verwittigde de politie van Oostende. Die zijn met een onderzoek gestart naar de dader. De portefeuille van de man werd later teruggevonden in de toiletten van de minigolf in het Leopoldpark in Oostende. Het geld die in de portefeuille zat verdween, de rest bleef onaangeroerd.

Gauwdief in de Kapellestraat

In de Kapellestraat werd een 81-jarige dame slachtoffer van pickpockets. Die stalen haar portefeuille terwijl ze aan het wandelen was, de dame heeft niets van de diefstal gevoeld. Ze stelde pas achteraf vast dat haar portefeuille verdwenen was toen ze wou betalen.

De vrouw verwittigde de politie van Oostende. De politie maakte een PV op en zal kijken als ze meer kunnen vinden op basis van camerabeelden. De politie onderzoekt ook als de twee feiten door dezelfde dader werden gepleegd.

Al meer dan 2.100 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in