In de Romestraat en in de parking onder het Mijnplein in Oostende werd er ingebroken in twee auto’s. Telkens werd een raam van de wagen verbrijzeld om zo toegang te krijgen tot de auto.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een Ford Mondeo die in de Romestraat in Oostende geparkeerd stond. Het was de eigenaar die ’s morgens de inbraak ontdekte. Een zijraam werd stukgeslagen en de hele auto werd doorzocht. De politie van Oostende kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Ook het labo kwam langs om een sporenonderzoek uit te voeren.

De 34-jarige Oostendenaar diende klacht in, de politie is gestart met een onderzoek. Voorlopig ontbreekt elk spoor van de dader(s).

Inbraak in parking onder Mijnplein

Vrijdagnacht werd de eigenaar van een auto die geparkeerd stond in de ondergrondse parking onder het Mijnplein in Oostende slachtoffer van inbraak. Ook hier werd de zijruit van een wagen verbrijzeld om toegang te krijgen tot het voertuig. De eigenaar van de Land Rover legde klacht neer. Wat er exact uit de wagen gestolen is, dat is momenteel nog niet duidelijk.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in