Zaterdagmiddag stond een taxi te wachten op klanten ter hoogte van het station van Oostende. Toen kort na de middag een man instapte en met de taxi naar een adres in Oostende wil rijden. De taxi brengt de man tot op zijn bestemming maar eens aangekomen weigert de klant de rit volledig te betalen.

De taxichauffeur dringt erop aan om toch zijn geld te krijgen voor de rit die hij heeft gepresteerd. Hierop wordt de klant erg agressief, de man geeft de taxichauffeur enkele rake klappen tegen het hoofd. Daarop wil de klant uit de wagen stappen om de bestuurder van de taxi uit zijn auto te sleuren.

Op het moment dat de klant de auto verlaat ziet de taxichauffeur mooi zijn kans en sluit hij zijn deuren, waarop hij weg rijdt. De bestuurder van de taxi neemt contact op met de politie van Oostende.

De man die de klappen heeft uitgedeeld had zijn gsm in de taxi achter gelaten. Daarmee was het voor de politie een koud kunstje om de man te lokaliseren. De man blijkt een bekende te zijn voor het gerecht en heeft al een aantal feiten gepleegd.

De politie van Oostende kon de man arresteren en hij werd aangehouden, momenteel is de man ter beschikking gesteld van het Parket die later zal beslissen wat er met de man dient te gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in